We nemen het voortouw in de ontwikkeling van smeermateriaal...Orion, fabriceert en levert goederen en diensten met betrekking tot het verpompen,meten en doseren van vloeistoffen ten dienste van de automobiel en algemene industrie.

De gamma is samengesteld uit een brede waaier van zowel mobiele, draagbare als vaste pompeenheden met toebehoren voor: vullen, doseren, controleren en afvaloliebehandeling. Slanghaspels en afzuigsystemen voor uitlaatgassen en lasrook behoren eveneens tot onze gamma.

Orion is een internationaal bedrijf met hoofdzetel in Stockholm (Zweden). We zijn wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. Orion vestigingen in Groot- Brittannië, België en Italië samen met een uitgebreid verdelernetwerk bedienen de markt.

Geld besparen en uw gezondheid beschermen is ons vak...


Onze missie is mensen te beschermen tegen verontreinigende stoffen in de lucht door een van aan de bron unieke methode afzuig ventilatie.

Afzuigarmen, filters en ventilatoren, waarmee wij eveneens een totaaloplossing bieden voor uitlaatgasafzuiging, afzuiging aan de bron (laag vacuüm) en filtratie van lasdampen, olienevel, chemische- en farmaceutische dampen, alsook zwevend stof. Dit alles zowel met vaste installaties als mobiele toestellen.

Voor toepassingen in de voedingsnijverheid, chemische industrie en laboratoria hebben wij bovendien een volledig roestvrijstalen gamma.

Speciale toepassingen voor afzuiging van uitlaatgassen voor interventiewagens van hulpdiensten zoals brandweerwagens en ziekenwagens.

Historie: Orion Lube System NV/SA is sinds 1998 de officiële invoerder van het zweedse topmerk Orion.

Studies & Referenties: Orion heeft een jarenlange ervaring. Orion Lube System heeft de mogelijkheid om u bij te staan bij ontwerp, uitbreidingen en moderniseren van je garage of werkplaats. Dankzij onze specifieke know-how inzake olie of andere fliüda distributie systemen, afzuigsystemen en filtratie zijn we in staat om samen met u de meest complexe projecten uit te werken.